miercuri, 5 septembrie 2012

Lucruri de facut si de mancat la marea noastra, noutati vara 2012

In postarea asta, http://pisica-my-love.blogspot.ro/2012/08/marea-mea-my-love.html, ma intrebam daca o sa gasesc ceva nou de adaugat la lista LUCRURILE DE FACUT SI LUCRURILE DE MANCAT LA MAREA NOASTRA. Ei bine, am gasit, dupa parerea mea, urmatoarele:

- sa "te dai" cu masina pe noua autostrada de la Cernavoda pana la Lazu. Este SUPER !!!!!
- sa mananci "kavurma" in Costinesti. Este o mancare turceasca din bucatele de carne si condimente. La Costinesti se serveste in chifle, nu din farfurie la masa.
- sa mananci "covridog" in Costinesti. Ce e el??? Covridogul este hibridul dintre covrig si hot-dog, facut de astia: http://www.simigeriapetru.ro/, care am aflat adineauri ca pot fi gasiti si in Bucuresti !
- sa mananci covrig umplut cu ciocolata, tot de la "Petru" cel de mai sus.
- sa mananci gogoasa cu ciocolata, de la "Gogoasa Infuriata" din Costinesti. Este singurul loc de unde ciocolata curge din gogoasa pe bune, exact ca in reclame... in orice alt loc, ciocolata o cauti cu lupa :).
- sa te duci in Constanta la Portul Tomis la noile terase, care sunt foarte foarte haioase, frumoase, simpatice.
- sa "te dai" cu masina pe autostrada de centura a Constantei, de exemplu de la Constanta la Ovidiu.
- sa mananci in Constanta, la Vraja Marii langa Cazinou, o salata cu ton. Este foarte mare si absolut neasteptat de buna. SUPER !
- sa bei bere cu lamaie si bere cu merisor pe plaja.
- sa bei un Mojito pe plaja, la soareeeeeeeeee, in Costinesti.
- sa te plimbi pe noul ponton din Mamaia.

...daca imi mai aduc aminte, mai scriu..... Iar ca o continuare, sper ca anul asta sa ajung sa revad marea si in postura ei de toamna sau de iarna, si sa scriu si atunci...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu