luni, 30 ianuarie 2012

Ei nu sunt luati prin surprindere si nu se mira ca iarna viscoleste!

http://ro.news.yahoo.com/tab-urile-armatei-au-deblocat-centura-capitalei-militarii-042700828.html
Mi-a placut articolul, si imi plac si unele dintre comentariile la el (comentariile se pot vedea doar pe link, nu le-am dat Paste si lor aici).


Ar trebui sa dam Armatei contractele pentru deszapezire. Misiunea Centura Capitalei

Armata a intervenit joi noapte pe centura Bucurestiului, intre Pantelimon si Cernica. Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, ordonase joi ca toate mijloacele auto si utilajele de geniu disponibile sa fie pregatite sa intervina.
25 de militari, ajutati de doua transportoare ambifie blindate si un autocamion i-au ajutat pe soferii de TIR blocati pe centura inca de ieri dimineata.
Oamenii nu reuseau sa treaca peste un pod, iar coada formata numara peste 100 deTIR-uri.
Militarii au tractat cu TAB-ul tirurile pe podul, care le dadea dureri de cap soferilor.
Militarii regimentului 30 Garda "Mihai Viteazul" au venit cu tehnica militara aferenta, respectiv 2 transportoare ambifie blindate, un autocamion, autospeciala a IRA.
Rand pe rand camioanele au eliberat zona.
Inainte de a participa la aceasta misiune, militarii regimentului 30 garda, au fost pe autostrada A1, oferind alimente, ceai, apa si fructe soferilor surprinsi de ninsori si viscol.
Si pompierii de la ISU Bucuresti au trimis spre Giurgiu, Arges si Calarasi apa si conserve pentru a fi distribuite celor ramasi inzapeziti in masini. Apa si alimentele provin din rezervele statului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu